""

Yozgat Şehir Hastanesi yöneticiliğine Surel atandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:02

Yozgat Şehir Hastanesi yöneticiliğine Surel atandı

Türkiye’nin ilk şehir hastanelerinden biri olan ve Yozgat Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Yozgat Şehir Hastanesi yöneticiliğine Op. Dr. Aziz Ahmet Surel atandı.  

Yozgat Şehir Hastanesi  yöneticiliğine Surel atandı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat’ta hasta-çalışan memnuniyetinin vazgeçilmez ilkelerinden biri olduğunu söyleyen Surel, “Türkiye’de ilk açılan şehir hastaneleri arasında olan Yozgat Şehir Hastanesi’nde çalışıyor olmak gurur verici. Yozgat halkına kaliteli, verimli hizmet vererek, şehrin sağlık çehresini değiştirecek çalışmalar yapacağız. Yozgat Şehir Hastanesinin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca ise Yozgat Şehir Hastanesi yöneticiliği görevine başlayan Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’e görevinde başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.