""

Yozgat Şehir Hastanesine birincilik ödülü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:49

Yozgat Şehir Hastanesine birincilik ödülü

Antalya’da, Sağlık Akademisyenleri Derneği(SAD) ve Integrated Solution for Healthcare Quality LLC (ISHQ) işbirliği ile düzenlen, 12. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi’ nde; Yozgat Şehir Hastanesi, En İyi Uygulama Dalında Birincilik ödülü aldı.

Yozgat Şehir Hastanesine  birincilik ödülü
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2018 - 7:00

“Geliştirilen Gerçek Zamanlı Takip Sisteminin Demirbaş Takibinde Kullanımı” konulu bildirisi ile Antalya’da, Yozgat’ı en iyi şekilde temsil eden Şehir Hastanesi yoğun ilgi gördü. Kongrede; Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Şimşek, Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Gözel, Kalite Yönetim Direktörü Dr. Damla Kayalap, Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdür Yardımcısı Eda Erdoğan, Turkcell Proje Yöneticisi Gülşen Açık ve TSP Yöneticisi Doğan Tekin’den oluşan Şehir Hastanesi ekibi, yürütülen iyi uygulamalar hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.
Gerçek Zamanlı Demişbaş Takibini kısaca anlatan Surel, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Sistem, hastanemizde demirbaşları, hızlı-hatasız sayım, kontrol, takip ve izlemizi sağlıyor. Ayrıca sistemde; sayım, demirbaş arama-bulma, konum doğrulama ve yanlış konumdaki demirbaş için uyarı fonksiyonları bulunmaktadır. 20 kat daha hızlı sayım yaparken; konum bilgisinde doğruluk, bütün envanter kayıtlarında bütünlük, raporlama süreçleri için akıllı bir sistem. Antalya’da düzenlene Kongre’de bildirimizin En İyi Uygulama Dalında Birincilik ödülü alması bizleri Yozgat adına onure etmiştir. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.