""

Yozgat Ticaret Borsasından Konya Ticaret Borsasına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:45

Yozgat Ticaret Borsasından Konya Ticaret Borsasına ziyaret

Yozgat Ticaret Borsası Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Yapılan Ziyarete Yozgat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özden Arslan, Akreditasyon Sorumlusu Nazif Gençarslan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yozgat odalar ve borsalar Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara katıldı.

Yozgat Ticaret Borsasından  Konya Ticaret Borsasına ziyaret
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 7:00

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Konya Ticaret Borsası adına ev sahipliği yapan Borsa Genel Sekreteri Esat Bilici ve personelleri ile verimli bilgi alışverişlerinde bulunuldu. Ziyarette Ürün İhtisas Borsacılığı ve ELÜS, Lisanslı Depoculuk ve Uygulamaları ile Yetkili Sınıflandırıcı Laboratuvar Uygulamaları konularına değinildi. Konya Ticaret Borsası’nın bu konularda uygulamış olduğu faaliyetler bizzat yerlerinde izlendi.
Elektronik satış salonunda gerçekleştirilen spot piyasalardaki ürün alım satım işlemi incelendi. Ayrıca laboratuvarlarda ürün inceleme aşamaları uygulamalı bir şekilde gerçekleştirildi.
Yozgat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özden Arslan, ev sahipliği yapan Konya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Esad Bilici’ye ve kendilerine bu ziyaretler sırasında eşlik eden Konya Ticaret Borsası personelleri olan İhtisas Piyasaları Müdürü Selçuk Cengiz ile Anadolu Selçuklu Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yetkilisi Ahmet Elibol’a teşekkür etti

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.