""

YOZGAT’I BEN DEĞİL BİZ OLARAK HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ  « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 15:21

YOZGAT’I BEN DEĞİL BİZ OLARAK HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ 

YOZGAT’I BEN DEĞİL BİZ OLARAK HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ 
Son Güncelleme :

14 Ocak 2019 - 15:38

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, hafta sonu konuğumuz oldu…

Seçim çalışmaları ve 10 Ocak çalışan gazeteciler günü vesilesiyle ziyarette bulunan Milletvekili Başer ile Yozgat’ın genel durumunu ve seçim çalışmaları hakkında sohbet ettik…

Beraberinde AK Parti Belediye Başkanı adayı Celal Köse ve partililerle ziyaretimize gelen Milletvekili Yusuf Başer,   31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrası, Allah nasip ederse Celal Köse’nin seçilmesiyle birlikte Yozgat’ı hep birlikte “ben değil, biz olarak” düşüncesiyle yöneteceklerini söyledi.

Milletvekili Başer, “Şehrimize değer katmak için toplumun tüm kesiminin ortak görüşünün benimsendiği ve buna uygun kararların alındığı bir yönetim şekliyle Yozgat’ımıza hizmet edeceğiz. “Ben yaptım oldubitti anlayışıyla değil” ortak fikirlerin, çözüm önerilerinin, projelerin değerlendirildiği ve Yozgat’ımız için en uygun hangisi ise o eserin şehrimize kazandırılmasının mücadelesini hep birlikte vereceğiz.”dedi.
Seçilecek belediye başkanlarının yapacakları çalışma ve hazırlayacakları projelerin gerçekleşmesi için sürekli istişare halinde olacaklarını belirten Milletvekili Başer, Merkez ve 13 ilçemizde başkan yardımcısı görevini kendilerinin yürüteceğini söyledi.

* * * *

Başer, şöyle devam etti: “Ben yaptım oldubitti anlayışıyla değil, herkesin fikir ve görüşlerini alarak ortak paydamız Yozgat ise Yozgat’ımızın menfaatine uygun çalışmalar üzerinde karar kılacağız. STK’larımızın, il yöneticilerimizin, ilgili birimlerimizin, kanaat önderlerimizin görüşlerini alınarak yapılan çalışmalar elbette her kesim tarafından kabul görecektir. Bu bakımdan şehrimizle ilgili yapılacak projelerde birlikte alınacak kararlar daha sağlıklı olacaktır. Biz bu çalışmaların, projelerin gerçekleşmesini de Allah nasip ederse Celal Köse Başkanımızla, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Bey’le ve milletvekilimizle birlikte yapacağımıza yürekten inanıyorum.”
Yozgat’ı hep birlikte yöneteceklerini söyleyen Başer, “Şehrimizi ben olarak değil biz olarak yöneteceğiz. Özellikle toplumumuzun her kesimi tarafından kabul gören projeleri hayata geçireceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak esnafından çiftçisine, ticaret erbabından emeklisine, işçisine, memuruna kadar toplumumuzun bütün kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tarım ve hayvancılığa elverişli olan şehrimizi bu alanda daha da geliştireceğiz. Üniversitemizde eğitim gören 20 bin olan öğrencimizin her türlü imkan ve olanaklardan faydalanmasını sağlayacak sosyal alanları şehrimize kazandıracağız. İstihdama yönelik yapacağımız çalışmalarla hem şehrimiz ekonomisine hem de Yozgat ekonomisine katkı sunacağız.”dedi.
Yozgat’ın yatırımlara AK Parti hükümetleri ile kavuştuğunu vurgulayan Başer, “Şehrimize yapılan yatırımları kimsenin görmezden gelmesi mümkün değildir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize ayrı bir sevgisi ve ilgisi vardır. Yozgat’ta bugün genel ve yerel anlamda hizmet ve yatırım adına ne varsa bunların hepsi Ak partinin eseridir” dedi.

Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenci sayısının bin’in üzerine çakacağını söyleyen Başer, şöyle tamamladı; “Yozgat’ta geçtiğimiz günlerde POMEM’de mezuniyet törenine katıldım ve eğitimlerini tamamlayan polislerimizin sayının 339 olduğunu öğrendim. Bu konuyla ilgili hemen ilgili iki bakanımızla görüşmeler yaparak bu rakamın Bin olması yönünde karar alınmasını sağladık. Bizler Yozgat’a hizmet etmek için bu makamda bulunuyoruz. Eğitimden, sağlığa, tarımdan sanayiye şehrimizle ilgili ne varsa taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız. İnşallah Yozgat’ımız için yeni bir sayfa açacağız ve bu sayfayı Allah izin verirse Belediye Başkanımız olarak Celal Köse ve toplumumuzun bütün değerleri ile hep birlikte ben değil biz olarak el birliğiyle hizmet ederek dolduracağız.”

 

  • AK Partinin sosyal paylaşım sitelerine düşen İlçe Belediye Başkan adayları isimlerinin doğru olduğunu iddia eden Partili!
  • Polis Meslek Yüksek okulunda yeni dönemde eğitim görecek öğrenci aday sayısının yeniden bin’e çıktığını müjdesini veren Vekil!
  • Belediye Başkanı adayı Celal Köse’yi, seçimlerde açıktan desteklediğini sosyal paylaşım sitesinden ilan eden esnaf ve spor adamı!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.