""

Yozgat’ı ve İstanbul’u yasa boğdular « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:47

Yozgat’ı ve İstanbul’u yasa boğdular

Yerköy ilçesine bağlı Sekili köyü mevkiinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 çocuk ağır yaralandı.

Yozgat’ı ve İstanbul’u  yasa boğdular
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 7:00

İstanbul’dan Yerköy İlçesine hasta ziyaretine gelen İstanbul Yozgatlılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi Hasret Poyraz özel otomobili ile dönüş yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Hasret Poyraz (37) idaresindeki 34 MRH 65 plakalı otomobil Yozgat-Ankara karayolu Sekili köyü mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi.
Kazada, sürücü ile araçta bulunan Hatice Arslan (38) olay yerinde hayatını kaybetti, 4 yaşındaki Sena Ada Arslan ağır yaralandı.
Yaralı çocuk Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kazada hayatını kaybeden Hasret Poyraz ve Hatice Arslan Yerköy merkez camiinde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi. Poyraz ve Arslan’ın cenaze namazına İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.