""

Yozgatlı Esra Şahbaz Abay Sen Türkülerini Söyle 1.si oldu « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:20

Yozgatlı Esra Şahbaz Abay Sen Türkülerini Söyle 1.si oldu

TRT1’in popüler müzik yarışması “Sen Türkülerini Söyle” büyük bir heyecana sahne oldu ve büyük finalde Yozgat’ın gururu Esra Şahbaz Abay birinci oldu. Yarışma, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetenekli sesleri bir araya getirerek müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yozgatlı Esra Şahbaz Abay Sen Türkülerini Söyle 1.si oldu
Son Güncelleme :

13 Eylül 2023 - 17:17

Büyük finalde İbrahim Yıldız, Elif Kayacan, Songül Kalaç, Ali Açıkyol, Canna Işık, Ömer Gökmen, Eren Özdemir, Diren Aydın ve Yozgatlı Esra Şahbaz Abay gibi yetenekli yarışmacılar sahne aldı. Heyecan dolu anlar yaşandıktan sonra jüri üyeleri zorlu kararlarını verdi.
Jüri kararı sonucunda “Sen Türkülerini Söyle” yarışmasının birincisi olarak Esra Abay seçildi. Esra Abay, jürilerden Öykü Gürman ve Aysun Gültekin’in oylarını alarak büyük bir zafer elde etti.
Jüri üyelerinden Emre Yücelen, oyunu Elif Kayacan’dan yana kullanırken İsmail Altunsaray daha fazla beğenisini Esra Abay’dan yana ifade etti. Ünlü sanatçı Cengiz Özkan ise “Burada kaybeden yok, Türk Halk Müziği ve Türküler kazandı.” diyerek Esra Abay’ın başarısını kutladı.
Yozgatlı Esra Şahbaz Abay, sesi ve yorumuyla büyük bir beğeni toplayarak “Sen Türkülerini Söyle” yarışmasının birincisi olarak Türkiye’nin gururu oldu. Bu zafer, hem Yozgat hem de Türk müziği dünyası için gurur verici bir an oldu.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ailesi olarak hemşehrimiz Esra Abay’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.