""

Yozgatspor sezon hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:27

Yozgatspor sezon hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak

Yozgatspor’da kırmızı siyahlılar yeni sezonun ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yaparak tatilin rehavetini üzerinden atmayı planlıyor.

Yozgatspor sezon hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2018 - 7:00

Yozgatspor’da kırmızı siyahlılar yeni sezonun ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yaparak tatilin rehavetini üzerinden atmayı planlıyor.
Yeni sezonun ilk kampını büyük bir değişiklik olmaması halinde Temmuz ayının son haftasında Yozgat’ta yapacak olan Kırmızı Siyahlılarda, yönetimle yapılacak tanışmanın ardından fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar üzerinde yoğunlaşacağı belirtiliyor. Kırmızı Siyahlılar, ilk etabı üç, ikinci etabı 10 gün sürecek iki bölüm kampta tatilin rehavetini üzerinden atma çalışmaları üzerinde duracak.
Yeni sezona mutlak suretle şampiyonluk parolası ile sezona başlayacak olan Yozgatspor 1959 FK ilk etap kampını kendi tesislerinde yapacak. Türkiye’nin bütün bölgelerinde hava sıcaklıklarının aynı düzeyde seyretmesi, bunun yanı sıra genel olarak grupta Anadolu takımları bulunduğu için maçlara burada hazırlanmanın daha mantıklı olacağını düşünen Teknik ekibin aldığı karar doğrultusunda Temmuz ayının son haftasında toplanacak takım burada 1 hafta boyunca tatilin rehavetini üzerinden atma çalışmaları üzerinde yoğunlaşacak.
İKİNCİ ADRES AFYON
Her ne kadar kamp tarihleri ve yeri kesinleşmemiş olsa da Yozgatspor’un ilk etap çalışmalarının ardından geçen sezon olduğu gibi Afyon’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Burada 3 haftalık bir hazırlık dönemi geçirecek, aynı zamanda yapılacak olan hazırlık maçlarında ligin havasını teneffüs etmeye başlayacak olan Kırmızı Siyahlılar, 30 Ağustos tarihinde oynanacak olan kupa karşılaşmasının provasını yaptıktan sonra Yozgat’a dönerek bir hafta burada çalışmalarına devam edecek. Ardından teknik ekip ligin başlangıcına kadar yeni bir program hazırlayarak takımın eksikliklerini tamamen gidermesini sağlayacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.