""

Yozgatspor transferde11 futbolcuyu renklerine kattı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:45

Yozgatspor transferde11 futbolcuyu renklerine kattı

Kırmızı Siyahlılar transferde önemli yol alarak iddiasını ortaya koydu

Yozgatspor transferde11  futbolcuyu renklerine kattı
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2018 - 7:00

Kırmızı Siyahlılar transferde önemli yol alarak iddiasını ortaya koydu
Yozgatspor sert esiyor
Yozgatspor hem iç transfer hem de dış transfer çalışmalarında önemli bir yol aldı. Genç, aynı zamanda hedefli bir takım kurmak için yola çıkan Kırmızı Siyahlılar şu ana kadar 11 oyuncuyu kadrosuna katarak, rakiplerine göre önemli bir yol kat etti. 2 ya da 3 çok iyi oyuncu ile anlaşmak üzere olan ekibimiz, böylece transferin en hızlı takımları arasında yerini aldı.
Yozgatspor, kadrosuna dahil ettiği transfer konusunda kısa zamanda uzun yol alarak rakiplerine tam anlamıyla gözdağı verdi.
TRANSFER SÜRÜYOR
Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve resmi sözleşme imzaladıkları futbolcular dışında prensip anlaşmasına vardıkları isimlerin de olduğunu söyledi. Arslan, “Transfer görüşmelerimiz aralıksız devam ediyor. İ
ç transferde kalacak ve gidecek isimler hemen hemen belliydi, kendileri ayrılmak isteyen oyuncularımız da oldu.
Biz bizimle bu yolu yürümek isteyen isimlerle anlaşma yolunu tercih ediyoruz” dedi.
GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ
Altyapıya özel bir önem verdiklerini ve Yozgatspor’a uzun yıllar hizmet edecek isimlere de şans tanıyacaklarını açıklayan Arslan, bunun için kamp döneminin çok iyi değerlendirilmesinin gerekliliğine değindi.
İç ve dış transferde önemli bir yol alarak şampiyonluk için çekişeceği rakiplerinin önüne geçen ekibimiz, teknik direktörün kamp yeri ve hazırlık dönemi için hazırlayacağı programı da beklemeye başladı.
Böylece kamp öncesinde transfer çalışmalarını büyük ölçüde şekillendirmiş olacak ekibimizde kamp süresince sergilenecek performans, forma şansı bulacak isimlerin öne çıkmasına yardımcı olacak.
BAŞARI BİRLİKTE GELİR
Kulüp Başkanı Kazım Arslan, başarılı olmak, şampiyonluk hedefine ulaşmak için birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çekti. Yönetimin geç şekillenmesi nedeniyle transfer çalışmalarına geç başlamış olmalarına rağmen çok iyi bir yol izlediklerini belirten Başkan Arslan, bu sezon sonu camianın beklediği şampiyonluğa ulaşacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.