""

Yozgat’tan 2 proje Teknofest’te finalde « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 14:09

Yozgat’tan 2 proje Teknofest’te finalde

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışmada; Çekerek Osman Durmaz Fen Lisesi’nin 2 proje ile katıldığını belirterek, her 2 Projenin de ilk 10 arasına girerek finallere katılma hakkı kazandığını söyledi.

Yozgat’tan 2 proje Teknofest’te finalde
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2022 - 18:00

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, kendilerine bu gururu yaşattıkları için öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, “Tarım Teknolojileri alanında ARITECH66 takımımızdan öğretmenimiz Zafer Başar, danışmanlığında Seyit Ahmet Emin Çelik ve Enes Arda Uslu isimli öğrencilerimiz Tekno Kovan projesi ile Türkiye geneli 4.816 projeden ilk 82 ye girerek projemizi Ordu’da yapılan finallerde sundu. Engelli Yaşam Teknolojileri alanında Empateam takımımız öğretmenimiz Zafer Başar danışmanlığında Emirhan Tekbaş ve İlke Münür Yaman isimli öğrencilerimiz Sistemler yeni engeller geri adlı projesi ile Türkiye geneli 11.388 projeden ilk 146 ya girerek projemizi Trabzon’da yapılan finallerde sundu. Her 2 projemizde jüri tarafından değerlendirme sonucu Türkiye geneli ilk 10 projede yer alarak 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde Samsun’da yapılacak ödül törenine katılmaya hak kazanmıştır.
İlk 10 proje içerisinden tekrar değerlendirilerek, derece ödül töreninde açıklanacaktır. Bu vesile ile bir kez daha; okulumuz yöneticileri ,danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.