""

Yurtlu’dan Vali Özkan’a “Keyf-i Kalem” « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 12:35

Yurtlu’dan Vali Özkan’a “Keyf-i Kalem”

Yozgat’ın yetiştirdiği güçlü şairlerden Hakkı Yurtlu, yeni yayımlanan “Keyfi Kalem”i, Yozgat valisi Mehmet Ali Özkan’ a takdim etti.

Yurtlu’dan Vali Özkan’a “Keyf-i Kalem”
Son Güncelleme :

23 Şubat 2024 - 17:52

Aynı zamanda Yozgat İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan ve üçü araştırma ve üçü şiir olmak üzere altıncı kitabını okurlarına sunan Yurtlu, içerisinde Vali Özkan’ın şiirinin de yer aldığı eserini, amirine takdim etmenin keyfini çıkartıyor.
Yoğun mesaisine rağmen kıymetli vakitlerini ayırarak, şair ve yazar Hakkı Yurtlu’nun takdim ettiği “Keyf-i Kalem”e kısaca göz atan Yozgat valisi Özkan; “Emek içermenin yanı sıra bir eser ve edebiyat ürünü olan şiire verdiği öneme değinerek, teşekkürlerini ifade etti.
Daha önce Yozgat tarihi ile ilgili üç adet monografi yayınlayan araştırmacı yazar ve şair Yurtlu, “Hakkı’yla Şiirler” ve “Verda” adlı iki şiir kitabına “Keyf-i Kalem”i de ilave ederek eserini altıya çıkardı.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.