""

Zeka oyunlarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:02

Zeka oyunlarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Taşımalı eğitim ile ulaşımı sağlanan ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen zeka oyunları yarışmasında dereceye giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı tarafından ödüllendirildi.

Zeka oyunlarında dereceye  giren öğrenciler ödüllendirildi
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2018 - 7:00

Taşımalı eğitim gören öğrencilerin bir ders saatlik farkı etkili bir şekilde değerlendirmek amacıyla okul idaresi tarafından Bilal Şahin ilkokulu İmam Hatip Ortaokulunda, ilkokul öğrencilerine yönelik zeka oyunları kursu açıldı. Kurs sonunda dereceye giren öğrencilere yönelik düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şube müdürleri Öner Tikilo, Mücahit Kılınç, Yozgat Kraft Torba A.Ş. Genel Müdürü Recep Şakı, öğrenciler ve velilerde katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, yaptığı konuşmada zeka oyunları kursunun öğrencilerin beyin jimnastiği yapmaları ve pratik çözüm üretmeleri açısından faydalı olduğunu söyledi. Yazıcı, “Müdürlüğümüzün ortaya koymuş olduğu vizyonu paylaşarak hem taşıma kapsamındaki öğrencilerimizi destekleme ve yetiştirme kursu açan hem de aynı kapsamda ilkokul öğrencilerimizi akıl oyunları kursunu açan okulumuzun yönetici ve öğretmenlerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından İl Müdürü Yazıcı ve Şube müdürleri tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İşadamı Bilal Şahin adına da Kraft Torba Genel Müdürü Recep Şakı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.