""

ADAY ADAYLARININ ZİYARETLERİ ÜZERİNE « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:25

ADAY ADAYLARININ ZİYARETLERİ ÜZERİNE

ADAY ADAYLARININ ZİYARETLERİ ÜZERİNE
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2018 - 7:00

Bu seçimlerde de en çok aday adayı müracaatı doğal olarak iktidar partisine yapıldı. Aralarında toplumu kucaklayan ya da toplumun içinden çok sayıda isim olduğu dikkatleri çekiyor…

Bugün aday adaylarından ikisi ile yaptığımız sohbeti sizlerle paylaşmayı uygun buldum: Yozgat Milletvekili aday adayı İşadamı Nazmi Ünsür Ak Parti olarak seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Partinin sandıktan büyük bir zaferle çıkarak, Yozgat’ın ve Türkiye’nin kazanacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili Aday adayı Nazmi Ünsür gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Genel Yayın Yönetmeniz Ferhat Özer’e seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünsür, zahmetsiz ve kolay elde edilen kazanımlardan ziyade, çok çalışılarak, mücadele ve emek verilerek elde edilen başarıların daha anlamlı ve kalıcı olduğunu vurguladı.

24 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacaklarını vurgulayan Milletvekili aday adayı Nazmi Ünsür, “Başarmak için önce inanmak gerekir. Biz her seçim olduğu gibi bu seçimde AK Partimizin sadece Yozgat’ımızdan değil ülkemizin tamamından yine sandıkta zaferle çıkacağına yürekten inanıyoruz. AK Parti olarak bizler büyük bir aileyiz. 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan fakirin, fukaranın her daim yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevgisini milletimizin yüreğinden atmaya 3-5 muhalefet partisinin birleşmesi bir şeyi değiştirmez. Aksine kimlerin ne hesaplar peşinde olduğunu, 15 CHP milletvekilinin başka bir partiye ağlayarak geçmesini bu milletimiz görüyor ve sorguluyor. Bu tür entrikalara Yozgatlı vatandaşlarımız asla prim vermez. Ülkemizin, Yozgat’ımızın kaderini belirleyecek seçimlere bir buçuk ay kadar bir zaman kaldı. Bu süre içerisinde bizler bütün adaylarımız parti teşkilatlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımıza bu zorlu süreçte alın teri dökerek, gece gündüz çalışarak bizlerde destek olmalıyız. Zahmetsiz, emek verilmeden pişirilen yemekten tat alamayız. O yüzden bu başarıya bizlerinde, bütün teşkilatlarımızın da çok çalışarak bir nebze olsun katkı sağlamalıyız. “diye konuştu.

MHP’DEN MERTOĞLU GELDİ

Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den aday adayı Yusuf Mertoğlu, Yozgat’a daha iyi hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

MHP Yozgat Milletvekili aday adayı Yusuf Mertoğlu, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’a seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Mertoğlu, Yozgat’a ve millete hizmet için aday adayı olduğunu belirterek, ülkeye daha iyi hizmetin MHP iktidarı ile geleceğini söyledi.
2009-2014 döneminde MHP’den Çadırardıç Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Mertoğlu, amacının Yozgat halkına ve ülkeye daha iyi hizmet etmek olduğunu vurguladı. Mertoğlu, “Aldığım eğitim, edindiğim tecrübe ve ülkeme olan derin sevgimin ifadesi olarak Allah nasip ederse milletvekili olmak ve asıl olan Türk milletine hizmet etmektir” diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Mertoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.