""

AFRİN’E DESTEK DEVAM EDİYOR « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 01:08

AFRİN’E DESTEK DEVAM EDİYOR

AFRİN’E DESTEK DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

15 Şubat 2018 - 7:00

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin için başlattığı “Zeytin Dalı” harekatının üzerinden neredeyse bir ay olacak…

Bunun adı her ne kadar “savaş” değilse de, yıllardır olduğu gibi şimdide gizli devam eden bir savaşın içindeyiz. Millet olarak Afrin operasyonuna tam destek veriyoruz… Bu destekler maddi ve manevi şekilde devam ediyor.

Bu konuda çeşitli kurum ve kuruluşların da devam eden destekleri var.  Bu konuda Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Kabayel, her şart altında Mehmetçiğin yanında olduklarını söyledi.

Türkiye Kamu Sen, sendika üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında düzenledikleri basın açıklamasında Zeytin Dalı Harekatına destek açıklaması yaptı.
Türk Eğitim Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Kabayel, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Zeytin Dalı harekatının 22. gününde operasyonlarda 9, düşen helikopterimizde ise 2 askerimizle birlikte toplam 11 şehit haberi yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. “Türk milletinin bekası, birliği ve dirliği için Afrin’e yönelik olarak devam eden Zeytin Dalı operasyonu başarıyla sürerken bugün gelen şehit haberleri yüreklerimizi bir kez daha yakmıştır. Teröristlere yönelik operasyonlarda 9, düşen helikopterimizde ise 2 Mehmetçiğimiz bu vatan için şehadet şerbeti içmiş ve şehitlik makamına erişmişlerdir. Bütün dualarımızla, milletimizin bekası, ülkemize yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için cansiperane mücadele eden tüm Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha kararlılıkla ifade ediyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. “Her şart altında Mehmetçik’le beraberiz. Acımız da, sevincimiz de bir” sloganıyla başlattığımız hareket,Yozgat’ta olduğu gibi tüm illerimizde deyapılacak basın açıklamasıyla devam edecektir. Birlik ve beraberliğimze nifak tohumları ekmek isteyenlere karşı gücümüzü bir kez daha göstermek için burdayız. Askeriyle, milletiyle bir ve bütün olarak devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasında olduğumuzu dost düşmana göstermek için burdayız. 80 milyon Türk milleti tek yürek, tek bilek kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin’e yürümeye hazırdır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Yüce Türk halkının da destekleriyle yürütülen Afrin Harekatı için dualarımız Mehmetçiklerimizledir. Bu yüzden “Afrin Operasyonuna Destek, Şehide Saygı” amacıyla , Türkiye Kamu-Sen camiası adına, bu vatan için kara toprağa düşen tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve necip Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimiz yüreklerimizde ve dualarımızda ebediyyen yaşayacaktır. Mekanları cennet olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.