""

Akgül ve Şahan’dan beklenti büyük « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 15:55

Akgül ve Şahan’dan beklenti büyük

Akgül ve Şahan’dan beklenti büyük
Son Güncelleme :

07 Kasım 2023 - 17:49

Yozgat, uzun yıllardır siyaset arenasında her dönem önemli mevkilerde temsil edildi. Ancak son yapılan seçimden sonra yeni kabinede Yozgat’a ayrılan bir bakanlık olmaması hayal kırıklılığı yaratsa da en az bakanlıklar kadar etkili bir kurumun (TSKOMB)’un başında bulun AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’ün olması ve Milletvekili Süleyman Şahan ile birlikte; samimi ve uyum içerisinde çalışması Yozgatlıların ileriye dönük umutlarını artırdı.

AK Parti İktidarları döneminde Yozgat’In bakanlık nezdinde temsil edilmesi AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’ün omuzlarına büyük bir sorumluluk yükledi.

Geçmişteki siyasi kariyeri boyunca sergilediği başarılı performansı ile dikkat çeken Akgül’ün  ayrıca TESKOMB Genel Başkanlığı görevini yürütmesi ve özellikle Milletvekili  Süleyman Şahan’la olan samimi birlikteliği ve uyumu, Yozgatlılarda geleceğe dair büyük umutlar taşımasına neden oluyor. İki vekil, şehrin karşılaştığı sorunları ilgili bakanlıklara ileterek çözüm için ellerinden geleni yapıyor. Projeler konusunda ortak bir vizyonla hareket ediyorlar ve şehirlerinin kalkınması için birlikte çalışıyorlar.

Bu işbirliği, Yozgat’ın önündeki engelleri aşması ve şehre yeni projeler kazandırması adına büyük bir güç kaynağı oluşturuyor. Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye kadar pek çok alanda yapılan istişareler ve ortak kararlar, şehrin geleceği için umut verici bir tablo çiziyor.

Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, şehirlerine olan sadakatleri ve kararlılıklarıyla Yozgat’ı daha aydınlık yarınlara taşıma konusundaki gayretleri önümüzdeki süreçte daha da belirgin bir hale gelecektir.

Milletvekili Süleyman Şahan’ın genç ve işin mutfağından geliyor olması, halkla iç içe sürekli sahada bulunması da halkın takdirini topluyor. Yine İlçe ziyaretlerinde vatandaşlarla olan diyalogu ve kendisine iletilen sorunları yerinde çözüme kavuşturulması için girişimlerde bulunması beklentilere dair umutları da artırıyor. Evet, iki vekil’de Yozgat için bir kağıda iki imza atıyor, her konuda tam mutabakat içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ülkede yaşanan ekonomik olumsuzluklar bir tarafa, Yozgat’ın da yatırım ve istihdam alanında ihtiyaçlarının karşılanması gerekir. Burada da iş yine; Akgül, Şahan ve il yöneticilerine düşüyor. Tarım ve hayvancılık bakımından büyük bir öneme sahip Yozgat’ta üretimin artırılması ve tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi, sanayileşme adımlarının hızlı bir şekilde atılması başta göç olmak üzere bir çok sorunların da çözüme kavuşturulmasını sağlayacaktır.  Umarız, Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan’ın ortak vizyonu ve çabaları, Yozgat’ımızı daha da ileriye taşınmasında önemli katkı sağlar.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.