""

Anne sütünün önemini anlattılar « Yeniufuk Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 04:43

Anne sütünün önemini anlattılar

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında il genelinde çeşitli bilgilendirme stantları açıldı.

Anne sütünün önemini anlattılar
Son Güncelleme :

04 Ekim 2023 - 17:21

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sağlıklı Hayat Merkezimiz, Sorgun Devlet Hastanesi, Çekerek Devlet Hastanesi ve diğer ilçelerimizde bir dizi etkinlikler düzenlenerek Anne Sütü ve Emzirmenin önemi anlatıldı.” ifadelerine yer verildi.
Emzirme Haftası, annelerin bebeklerini emzirme konusundaki farkındalığını artırmayı ve toplumda emzirmenin önemini vurgulamayı amaçlayan bir etkinliktir. Bu tür etkinlikler, anne sütünün bebeklerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için önemini vurgulamakta ve annelere emzirme konusunda destek sağlamaktadır.
Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen stantlar ve etkinlikler, toplumda emzirme konusunda bilinçlenmeyi teşvik etmek amacıyla atılmış önemli bir adım olarak kabul edilmektedir. Anne ve bebek sağlığını koruma amacıyla gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, toplum sağlığına katkı sağlayan değerli çalışmalar olarak önemsenmektedir. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.