""

Başhekim Kozan’dan sıcak ilgi: Hastalarımızın yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

14 Mayıs 2024 - 08:40

Başhekim Kozan’dan sıcak ilgi: Hastalarımızın yanındayız

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ve İdari Ekibi, hastaların moralini yükseltmek ve onlara destek olmak amacıyla servisleri ziyaret etti. Başhekim Kozan, bu hafta Çocuk Cerrahisi Servisi’nde yatan hastaları ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bir süre sohbet etti.

Başhekim Kozan’dan sıcak ilgi: Hastalarımızın yanındayız
Son Güncelleme :

09 Ekim 2023 - 16:08

Ziyaretlerde hastaların sağlık durumları yakından incelendi ve hasta yakınlarının talepleri dinlendi. Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada, “Personelimizin, hastalarımızın ve hasta yakınlarının yanında olduğumuzu hissettirmek çok önemli. Bu tür ziyaretler, sadece tedavi sürecini değil, aynı zamanda moral ve motivasyonu da arttırıyor. Hasta ve hasta yakınlarının isteklerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Hastalarımızın ve ailelerinin mutluluğu bizim için birinci önceliktir” dedi.

Başhekim Kozan, servis ziyaretlerinin sadece hastaların ve ailelerinin moralini yükseltmekle kalmayıp, aynı zamanda hastane personeliyle de iletişimi güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Hastane yönetimi, bu tür etkinliklerle hastaların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermenin yanı sıra sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı amaçlıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.