""

BOZDAĞ 4 VEKİLLE MECLİSE GİTMEK İSTİYOR « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:38

BOZDAĞ 4 VEKİLLE MECLİSE GİTMEK İSTİYOR

BOZDAĞ 4 VEKİLLE MECLİSE GİTMEK İSTİYOR
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 7:00

K Parti Yozgat’ta seçim çalışmalarına aday tanıtım toplantısı ile başladı. Toplantıya katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat’ın AK Parti’de başarı çıtasının çok yüksek olduğunu söyledi. Bozdağ, bu çıtanın 24 Haziran seçimlerinden sonra daha yükseleceğini belirterek, yüzde 85’lere çıkmasını istedi.
Yozgat’ın bugüne kadar hep Ak Parti dediğini dile getiren Bekir Bozdağ, “Genel ve mahalli seçimler ile halk oylamasında hep destek verdiniz. Ankara’da hep göğsümüzü kabarttınız. Onurlu ve gururlu durduk. Sizlerin sayesinde. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
24 Haziran’da Erdoğan kaybetti diyenlere en güzel mesajı Yozgat’tan vereceklerini ifade eden Bekir Bozdağ, “Liste de olanlar da, olmayanlar da Yozgat sevdalısı. Siyaset ince ve uzun bir yoldur bugün olmadı yarın var. Bıkanlar, usananlar, sıkılanlar bu yola adım atmayacaklar. Aday olmayan arkadaşlarımız da aday olanlar kadar çalışacaklar. Her bir arkadaşım Yozgat’ın bütün köylerini, beldelerini, mahallerini, ilçeleri gezecekler. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklar” diye konuştu.
Geçmişte Yozgatlı bir kadın milletvekilinin olduğunu ama onun da Yozgatlı olmadığını hatırlatan Bekir Bozdağ, “Yozgat’ın tarihinde ilk defa Yozgatlı bir kadın AK Parti Listelerinde. Yozgat’ta bu seçim
Kadınların vaktidir. 24 Haziran’da kadınların desteği ile inşallah 4-0 yapacağız” ifadelerini kullandı.
‘İskender Minar gençlerin adayıdır’ diyen Bekir Bozdağ, “Yeni dönemde emin parlayan yıldızlardan biri olacaktır. Siz sandıkta onu boğmak isteyenlere, sandığın dibinde koymak isteyenlere izin vermeyin. Göreceksiniz bir daha ki dönemlerde bizim gür sesimiz olacaktır. Ben Yozgatlı kardeşlerimizin ‘tamam, İskender devam’ diyeceklerini umuyorum” dedi.
Geçen seçimde Bağımsız adaya oy veren Yozgatlılara seslenen Bekir Bozdağ, AK Partiye oy vermesini istedi.
Bozdağ, “Hizmet’in adresi için ter dökmenin adresi Ak Parti’dir. Bu sefer AK Parti demeye, AK Partiye sahip çıkmaya çağırıyorum” diye konuştu.
Yusuf Başer’in siyasette tecrübe sahibi olduğunu vurgulayan Bekir Bozdağ, “Nerede hangi iş biter bunları çok iyi bilen başarılı bir kardeşimiz. Yeni dönemde tecrübesi ile Ankara’da ve Yozgat’da ki bilgi birikimi ile büyük katkı sunmaya devam edecektir” dedi.
Yozgat’ın AK Parti’de başarı çıtasının çok yüksek olduğunu kaydeden Bekir Bozdağ, “En son halk oylamasında yüzde 75 evet oyu çıkardık. İnşallah 24 Haziran’da Yozgat’ta yeniden AK Parti diyecek, Yeniden Erdoğan diyecek ve sistemi yürürlüğe koyacaktır. Ben inanıyorum ki yüzde Yozgatlılar 24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi yüzde 85’lere varan bir oranla oy vererek Cumhurbaşkanlığına göndereceğini” söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.