""

BU KEZ YAN YANALAR « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:27

BU KEZ YAN YANALAR

BU KEZ YAN YANALAR
Son Güncelleme :

02 Kasım 2017 - 7:00

Televizyon ekranlarından…

Gazete sayfalarından…

Kısaca günlük yaşama konu olan haberlerden sık sık karşımıza çıkan ve her çıktıklarında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen iki kesimden bahsedeceğim bugünkü yazımda…

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Yozgat’ta hizmet veren okul servis şoförlerinin yan yana gelmesini konuşacağız…

Her ne kadar daha birkaç gün önce okul servis aracında unutulan küçük yavru ile ilgili düşüncelerimi daha sonra yazacağım.

Bugün Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kentte hizmet veren okul servis şoförleri ile halı sahada yaptıkları dostluk maçından bahsedelim.

2017-2018 eğitim öğretim yılı başlamadan taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisi hizmeti yapan servis şoförleriyle düzenlenen seminerde bir araya gelen ve şoförlerin trafikte uymaları gereken konuları anlatan Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şimdi de halı sahada, dostluk maçında servis şoförleriyle bir araya geldiler.

Maçın başından itibaren dostluk havasında geçen karşılaşmayı emniyet ekipleri 12-8 kazandı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin sosyal etkinlikler kapsamında, bu tür faaliyetleri diğer esnaflarla da ilerleyen günlerde birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla devam ettirecekleri öğrenildi.

Bu konuyu önemli olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim. Çünkü bu tür etkinlikler öncelikle tarafların birbirlerini daha yakından tanımalarına vesile olmuştur.

Dolayısıyla birbirlerini daha yakından tanıyan taraflar daha az hata yaparlar ve en önemlisi hata yapmamak için gayret gösterirler.

Bu bakımdan konuya dikkat çekecek olursak, bu tür etkinliklerin toplum karşısında faydaları saymakla tükenmez.

Hatanın ve yanlışın olmadığı her yerde doğru ve güzellikler bulunmaktadır. Bu tür etkinliklerin örnek alınmasını arzu ederim.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin örnek davranışının bütün kamu kurumlarında da örnek alınarak devam ettirilmesi özellikle hizmet sektöründeki çalışmaların kalitesini daha da yükseltecektir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.