""

ÇEDAŞ MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:42

ÇEDAŞ MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ

ÇEDAŞ MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ
Son Güncelleme :

17 Kasım 2017 - 7:00

Bundan birkaç yıl ya da 3-5 yıl önce rüzgâr esse, sağanak şekilde yağmur yağsa saatlerce karanlığa mahkûm olurduk…

Ya da şiddetli şekilde kar yağdığında veya fırtına olduğunda şehir merkezinde gün boyu devam eden elektrik kesintisi, kırsal bölgelerde birkaç gün devam ederdi…

Bugün meselenin güzel tarafı ise benzer durumlar yaşanmıyor, olağan üstü durumlar dışında elektrik kesintisi pek olmuyor.

Bazı önemli kurumlar gibi 2010 yılından sonra sistem tarafından özelleştirilen kurumlar arasında yer alan Çamlıbel Elektrik Dağıtım Kurumu, bir taraftan para kazanırken, bir taraftan da vatandaşa kaliteli hizmet vermeyi sürdürdü.

Kapımıza gelen elektrik faturaları zaman zaman bizleri kızdırmış olsa da, elektriksiz bir hayat düşmek neredeyse mümkün olmayan bir zaman diliminde yaşıyoruz.

Elektrik alt yapı çalışmaları konusunda en çok mahalle muhtarları muzdariptir. Vatandaştan gelen şikayetler zaman zaman kurum ile muhtarları karşı karşıya getirir.

Bu konuda birkaç hafta önce Çadırardıç köyü muhtarı Çelebi Bey çok dertli. Yozgat’ın en uzak köyünde yaşamak kolay değil, gelişen teknolojiye bakarak vatandaş haklı olarak şehirde yaşayanlar gibi aynı hizmeti bekliyor.

Bu konuda ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yozgat Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelerek kurumun yatırım ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ÇEDAŞ’ın 2017 yılı yatırım çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ayrıca 2018 yılında planlanan yatırım çalışmaları için muhtarların talepleri alındı.
ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yozgat İl İşletme Müdürü Mustafa Yılmaz ve Yozgat Muhtarlar Derneği üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda programın açılış konuşması Muhtarlar Derneği Başkanı Abbas Ergül tarafından yapıldı. Ergül, ÇEDAŞ’ın sorunların giderilmesi için hassasiyet gösterdiğini söyledi.
ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa daha sonra 2017 yılı yatırım çalışmaları hakkında sunum yaptı. Genel Müdür Akboğa yaptığı açıklamalarda şirket olarak muhtarları önemsediklerini söyleyerek muhtarlar için kurulan istek hatlarından sorunlarını yetkililere bildirebileceklerini hatırlattı. 2010 yılından itibaren Yozgat’a ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Akboğa, 2017 yılı içerisinde ise Yozgat’a 26 milyon 270 bin 654 lira yatırım yaptıklarını vurguladı.
Konuşmaların ardından ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, muhtarlara plaket verdi ve muhtarların taleplerini almaya yönelik form dolduruldu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.