""

Farkındalık çalışmaları yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

14 Mayıs 2024 - 23:53

Farkındalık çalışmaları yapıldı

Altın Bebek Dostu İl olan Yozgat İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm ilçe hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde 1-7 Ekim tarihleri arasında Dünya Emzirme Haftası nedeni ile çeşitli faaliyetler, farkındalık çalışmaları ve eğitimler yapıldı.

Farkındalık çalışmaları yapıldı
Son Güncelleme :

08 Ekim 2023 - 14:38

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, 1-7 Ekim tarihleri arasında Dünya Emzirme Haftası’nı kutlamak amacıyla il genelinde çeşitli etkinlikler ve farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.
Dünya Emzirme Haftası, annelerin bebeklerini sağlıklı bir şekilde büyütmeleri için emzirmenin önemini vurgulayan uluslararası bir etkinlik olarak her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanır. Yozgat’ta da bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmek ve annelere emzirme konusunda destek olmak için bir dizi etkinlik düzenledi.
Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı tüm ilçe hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde, annelere emzirme konusunda bilgilendirme ve eğitimler verildi. Aynı zamanda, emzirme ile ilgili soruları yanıtlamak ve anne bebek sağlığına odaklanmak için sağlık profesyonelleri görev aldı. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.