""

İntihar olayları değerlendirildi « Yeniufuk Gazetesi

14 Mayıs 2024 - 17:59

İntihar olayları değerlendirildi

Yozgat İl İntiharı Önleme Kurulu, 2023 yılı faaliyetleri çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Parlak başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya, ilde intiharı önlemeye yönelik çeşitli paydaş kurumların temsilcileri katıldı.

İntihar olayları değerlendirildi
Son Güncelleme :

01 Kasım 2023 - 17:01

Yozgat Yeşilay Şube Başkanlığı, Yozgat Muhtarlar Derneği, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, Yozgat İl Müftülüğü, Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü temsilcileri, intihar önleme çalışmalarının koordinasyonu için bu önemli toplantıda yer aldı.
Toplantının ana gündem maddesi, ildeki intihar vakalarını azaltmayı hedefleyen 2024-2026 yılı İl İntihar Önleme Eylem Planı’nın oluşturulmasıydı. Katılımcılar, farklı kurumlar arasında işbirliğini artırmak ve intihar önleme stratejilerini güçlendirmek amacıyla çeşitli önerileri ve fikirleri paylaştılar. Ayrıca, toplantıda 2023 yılında meydana gelen intihar verileri incelenerek, intihar vakalarının nedenleri ve bu sorunun çözümüne yönelik alınması gereken önlemler değerlendirildi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.