""

Kanseri yenen kadınlar başarı hikayelerini anlattı « Yeniufuk Gazetesi

14 Mayıs 2024 - 19:27

Kanseri yenen kadınlar başarı hikayelerini anlattı

Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği Başkan ve üyelerinin Muş’ta katıldığı Muş Genç Birikim Derneği tarafından düzenlenen “10. Uluslararası Onkoloji Günleri”nde meme kanserine yakalanan ve kanseri yenen kadınların başarı hikayelerini dinledi.

Kanseri yenen kadınlar başarı hikayelerini anlattı
Son Güncelleme :

10 Ekim 2023 - 16:29

Yozgat Kanser Hastaları Moral ve Motivasyon Derneği Başkanı Ayşe Esengin ve dernek üyeleri, Muş’ta, Muş Genç Birikim Derneği Başkanı Dr.Salih Yüce’nin daveti üzerine “10. Uluslararası Onkoloji Günleri” etkinliğine katıldı.
Dernek Başkanı Ayşe Esengin, etkinliğin kendileri açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Başkan Esengin, “Muş’ta “Benim Hikâyem” mottosuyla düzenlenen “10. Uluslararası Onkoloji Günleri” programına birçok ülkeden bilim insanı ve sivil toplum örgütü temsilcisi, kanser farkındalığı için Muş’ta bir araya geldi. Hastalığı atlatanlar hikâyelerini ve mücadele süreçlerini anlattı. Genç Birikim Derneği’nin ev sahipliğinde farklı sivil toplum örgütlerinin destek verdiği buluşmada ana tema meme kanseriydi. Onkoloji günlerinde kanserle mücadelede önleyici yöntemler, erken teşhis tedavi ve psikososyal destekler gibi konular konuşuldu. 40’a yakın bilim insanı erken tanı tedavi ve kanser sonrası yaşam konularında deneyimlerini paylaştı. Bu vesile ile Genç Birikim Derneği Başkanı Dr.Salih Yüce’ye göstermiş olduğu misafir perverliğinden dolayı teşekkür ederim.” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.