""

ODA SEÇİMLERİ ÜZERİNE… « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 02:42

ODA SEÇİMLERİ ÜZERİNE…

ODA SEÇİMLERİ ÜZERİNE…
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Latif Altın, bir açıklamasında Yozgat’ta bir tabuyu yıkmak gerektiğini belirterek, Oda seçimlerinde Birlik Başkanı olarak taraf olmayacağını, seçilen yönetimlerle birlik ve beraberlik içinde daha iyi çalışmalar yapmakla mükellef olduklarını vurgulamıştı…

Bu açıklama zamanlama olarak son derece doğru ve yerinde bir açıklama olduğunun öncelikle altını çizmek isterim…

Birlik Başkanı Latif Altın Bey’i henüz bir dönemi tamamlamamış başkan olarak yapmış olduğu çalışmaları dikkate aldığımda da başarılı bulduğunu buradan belirtmekte yarar görüyorum…

Kaleme aldığım bazı yazılarda “Marifet İltifata Tabidir” sözünü sık kullanan biri olarak, bu memlekette taş üstüne taş koyan her kim olursa olsun hakkı teslim etmek gerektiğine inanırım.

Sonuç ne olursa olsun seçimler her zaman yenilenmektir ve yeni işler için atılan ilk adım anlamına gelir.

Şu sıralar yapılan sohbetlerin başını hiç şüphesiz Esnaf ve Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı seçimi üzerine açılan konular oluşturmaktadır.

Bu konuda en yetkili isim Esnaf ve Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Uğur Bektaş, kooperatif seçimlerinin 20 Ocak Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

Bu açıklamanın devamında ise şu bilgiler yer aldı. Denetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Uğur Bektaş, olağan kongrede yeniden aday olacağını söyledi.
2017 yılında esnafa 30 milyon kredi desteği sağladıklarını belirten Uğur Bektaş, “Şu an itibari ile İşyeri edindirme kredisine müracaat eden Esnaf ve Sanatkarlarımıza kısa sürede kredileri kullandırma gayretindeyiz.
Aynı zamanda sıfır araç edinme kredisine müracaat eden Esnaf ve Sanatkarlarımıza kredilerini sorunsuz olarak kullandırarak yeni araç almalarını sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz . Kredi Başvuruları müracaat, İstihbarat, ipotek alımı onay aşaması ve ödemesi normal şartlarda 15 gün ile sonuçlandırılırken, Deneyimli Yönetici kadromuz ve Personellerimizle Kooperatifimiz tarafından bu süre müracaat süresi sonrasında 3 iş günü ile gerçekleştirilmektedir. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak, kredi talebinde bulunan ve gerekli şartları taşıyan bütün Esnaf ve Sanatkarlarımıza en kısa sürede kredilerini kullandırmaya devam ediyoruz
” dedi.
Plasman konusunda sıkıntı yaşamadıklarını vurgulayan Bektaş, “Plasman konusunda bizlerden yardımlarını eksik etmeyen Türk Esnaf ve Sanatkarının sesi ve sahibi Yozgat’ımızın büyük şansı olan TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül Bey’e Esnaf ve Sanatkarlarımız ve Kooperatifimiz, aynı zamanda şahsım ve yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
2018 yılında 60 milyon kredi kullandırmayı hedeflediklerini ifade eden Bektaş, “2018 yılında yönetim olarak 60 milyon lira kredi kullandırmak hedefiyle Esnaf ve Sanatkarlarımızın hizmetinde olarak faydalanmaları için her zaman olduğu gibi yönetim kurulumuz ile tüm gayretimizle çalışacağız. 2018 yılında yapılacak olan kongremiz 20 Ocak 2018 Cumartesi günü Saat 11:00 ‘ de Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odamızın düğün salonunda yapılacaktır. Üyemiz olan Esnaf ve Sanatkarlarımıza kanunda belirtildiği üzere davet mektuplarımızı posta yolu ile göndererek bildirdik. Sizlerin aracılığı ile tekrar beyan ediyor ve davet ediyorum.
Bu vesile ile TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül Bey’e , Halkbank Yozgat Şube Müdürümüz Sayın İdris Dişli Bey ve personellerine , varlığını ve güçlerini her zaman üzerimizde hissettiğimiz kıymetli Esnaf ve Sanatkarlarımıza sonsuz saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.