""

Öğrencilerden büyük başarı « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 16:15

Öğrencilerden büyük başarı

Sarıkaya ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Proje Anadolu Lisesi 5 branşta şampiyonluk turu atarak büyük bir başarının altına imza attı.

Öğrencilerden büyük başarı
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2023 - 16:20

Sarıkaya ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvalarında Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Proje Anadolu Lisesi katıldığı 5 takım branşını Şampiyon olarak tamamlayarak rekor kırdı. Kız Voleybol, Erkek Voleybol, Kız Futsal, Erkek Futbol ve Erkek Hentbol branşlarında şampiyonluk turu atan Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Proje Anadolu Lisesi öğrencileri okullarının gururu oldular.
İlk dönem ilde yapılan turnuvalarda Yozgat birinciliği alan Kız Hentbol Takımı Sarıkaya ilçesini gururlandırdı. Okulu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, öğrencilere kupalarını teslim etti. Gayretlerinden dolayı beden eğitimi ve spor öğretmenleri ile okul idarecilerini tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Yoldaş, başarılarının devamını diledi. Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19