""

Sağlıklı yaşam için yürüdüler « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 19:07

Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yozgat Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler sağlıklı yaşam için Çamlık Milli Parkı’nda yürüyüş yapıp çevre temizliği yaptılar.

Sağlıklı yaşam için yürüdüler
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 16:52

Yozgat Gençlik Merkezi öncülüğünde Türkiye’nin ilk Milli Parkı Yozgat Çamlık Milli Parkı’na giden gençler hem dev Türk Bayrağı eşliğinde tur attılar, spor yapıp, çevre temizliği gerçekleştirdiler. Voleybol gibi, halat çekme gibi oyunlar oynayan gençler güneşli günün de tadını çıkardılar.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, ‘’Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve doğa diyerek gençlerimizle birlikte Çamlık Milli Parkı’nda doğa yürüyüşü ve çevre temizliği yaptık. Voleybol, halat çekme oynayarak güneşli günün tadını çıkardık’’ denildi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.