""

Sosyal konuk projesi tanıtıldı « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 19:08

Sosyal konuk projesi tanıtıldı

Sarıkaya Belediyesi tarafından yapımı planlanan Sosyal Konut Projesinin tanıtımı yapıldı.

Sosyal konuk projesi tanıtıldı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2023 - 16:13

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Sarıkaya Belediyesi tarafından planlanan Sosyal Konut Projesi’nin tanıtımını yaptı. Gerçekleşen tanıtım toplantısında Başkan Açıkel, projenin detaylarını paylaştı ve katılımcılara projenin amacını ve faydalarını anlattı.
Başkan Açıkel, toplantıda yaptığı konuşmada, “Sarıkaya Belediyesi olarak, sosyal konut ihtiyacını karşılamak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam alanı sunmak amacıyla bu projeyi başlattık. Sosyal Konut Projesi, hemşehrilerimizin daha uygun koşullarda konut sahibi olmalarını sağlayacak bir adımdır” dedi.
Toplantıya katılamayan veya daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşları belediyeye davet eden Başkan Açıkel, “Toplantıya katılamayan hemşehrilerimiz veya daha fazla bilgi almak isteyenler, belediyemizi ziyaret ederek çayımızı içebilirler. Belediye ekiplerimiz, başvuru süreci ve detayları konusunda kendilerine yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.