""

VATANDAŞ MHP’Yİ BU SEFER DAHA GÜÇLENDİRECEK « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:01

VATANDAŞ MHP’Yİ BU SEFER DAHA GÜÇLENDİRECEK

VATANDAŞ MHP’Yİ BU SEFER DAHA GÜÇLENDİRECEK
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2018 - 7:00

Son zamanlarda nereye gitsem karşıma MHP çıkıyor…

Kadın Kolları,

Gençlik Kolları,

Partinin Ak saçlıları adeta arı misali çalışıyor…

MHP İdeolojik parti olmasından dolayı birçok ayrıcalıklara birden sahip bir partidir. Geçmişi en güçlü olan partilerin başında MHP gelmektedir.

MHP bugün bu avantajını genç Milletvekili adayları ile daha da güçlü kılmaktadır. Bütün partileri takip etmeye çalıştığım için MHP’yi yakın takibe alamamıştım. Birkaç gündür özellikle Kadın Kollarının mahallelerdeki yaptığı çalışmalar görmezden gelinmemesi gereken bir çalışma olarak karşıma çıktı.

Önce Milletvekili adaylarının çalışmalarına bakalım: MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaretlerini sürdürüyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için merkez ve ilçelere ağırlık veren Sedef, halktan yoğun destek görüyor.

Ülkücü camianın içerisinden yetişen ve başta 15 Temmuz süreci olmak üzere dik duruşu ile dikkat çeken Sedef, halkın yakın ilgisi ile karşılanıyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sedef, Halkın teveccühüyle karşılaşıyor.

Sedef, “Esnaf ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Ziyaret ettiğimiz esnafların sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. Gerekli notları alıp, şimdiden çalışmalara başlayacağız. MHP olarak halkın içindeyiz ve içinde olacağız. Halkımızın, esnafımızın sesini dinliyoruz’’ dedi.

Halkın büyük teveccühüyle karşılaşan Sedef, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Sedef, 24 Haziran seçimleri öncesinde halkın, Milliyetçi Hareket Partisine en fazla teveccüh gösterdiği seçimin olduğunu söyledi.

Sedef, “Daha önceki seçimlerde Milliyetçi hareket partisinin önünde kumpaslar, kasetler, Müslüman Cumhurbaşkanı, 1 Kasım sendromu gibi birçok takıntılar vardı. Halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı yoğun bir teveccühü var.

Özellikle esnafların büyük bir ilgisi ve sevgisi var. Gençlerin, kadınların, milletimizin partimize karşı ilgisi sevgisi bambaşka oldu. Milliyetçi Hareket Partisinin Mecliste daha fazla milletvekili ile temsil edilmesini istiyorlar. Bunun içinde 24 Haziran seçimlerinde MHP’ye oy vereceklerini ifade ediyorlar” dedi.

Seçime 24 gün kaldı. Bu zaman içinde aksi bir durum söz konusu olmaz ise, ve bütün bu çalışmaları dikkate aldığımızda sözümün başında dediğim gibi Yozgatlılar MHP’yi Meclise daha güçlü göndermek için gereğini yapacaklar.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.