""

Yerköy Devlet Hastanesinde anne ve anne adayları bilgilendirildi « Yeniufuk Gazetesi

14 Mayıs 2024 - 15:46

Yerköy Devlet Hastanesinde anne ve anne adayları bilgilendirildi

Yerköy Devlet Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Emzirme Haftası” etkinlikleri kapsamında anne ve anne adaylarını bilgilendirmek amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Hastane bünyesinde oluşturulan stantta, anne sütünün önemi hakkında detaylı bilgiler sunuldu ve katılımcılara özel olarak tasarlanmış broşürler dağıtıldı.

Yerköy Devlet Hastanesinde anne ve anne adayları bilgilendirildi
Son Güncelleme :

07 Ekim 2023 - 12:48

Hastane içinde kurulan stantta; gebe okulu sorumlusu Nermin Çağlayan liderliğindeki ekip, anne ve anne adaylarına yönelik broşürlerle donatılmış standı ziyaret edenlere detaylı bilgiler sundu. Anne sütünün içerdiği değerli besin maddelerinden, doğru emzirme pozisyonlarına kadar birçok konuda sağlık uzmanları tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Hastane Başhekimi Uz Dr. Ali Demir, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Emzirme Haftası etkinliklerimizle, anne ve anne adaylarını anne sütünün önemi konusunda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Anne sütü, bebeklerin sağlıklı büyüme ve gelişmesi için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu hafta boyunca, anne sütünün faydaları, doğru emzirme teknikleri ve emzirme dönemiyle ilgili pek çok konuda katılımcıları bilgilendirdik” dedi. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.