""

Yozgat yöresinin en tecrübeli başkanı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:00

Yozgat yöresinin en tecrübeli başkanı

Yozgat yöresinin en tecrübeli başkanı
Son Güncelleme :

30 Ocak 2019 - 9:56

Yozgat’ın gelişmeye ve kalkınmaya en verişli Beldesi olan Doğankent’in Belediye Başkanı Doğan Sungur’u bugünkü sohbetimizde biraz anlatmak istiyorum…

Siyasette istikrarlı olmak, toplum tarafından kabul gören bir duruşa sahip olmak hiç kolay değildir. Siyaset kimileri için bir amaç olurken, kimileri içinde deyim yerindeyse araç olmaktadır. Siyaseti araç olarak kullananlar her zaman toplum hafızasında kaybolmayan yegâne bir yerde dururlar…

Vatandaş, yıllar geçse de siyaseti araç olarak kullananları hiçbir zaman unutmazlar… Bu anlamda Doğan Sungur’da toplum hafızasında her zaman hizmetleri ile hatırlanacak isimlerin başında gelecektir.

Dile kolay bir Belde de 5 dönem ara vermeden üst üste Belediye Başkanlığı yapmak her insana nasip olmayacak bir hizmet aracıdır.

Doğankent’te bugün doğan insanlar, doğduğu topraklarda huzur ve güven içinde yaşama imkanı buluyorsa, vatandaş, buna vesile olanların elbette hakkı teslim en iyi şekilde teslim edecektir.

Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberde Doğankent Belediye Başkanlığı görevini 5 dönemdir kesintisiz olarak sürdüren Belediye Başkanı ve AK Parti Doğankent Belediye Başkan Adayı Doğan Sungur, 31 Mart seçimlerinin ardından hizmetlerine devam edeceklerini tekrarladı.
Yaklaşık 25 yıldır Doğankent Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ve bu zaman kadar önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Doğan Sungur, “Hizmet yolunda vatandaşlarımıza yeniden hizmet etme görevini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla kutsal göreve layık görülmem beni son derece mutlu etti. Ayrıca bu göreve yeniden layık görülmemde Anayasaya Komisyonu Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz ve Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı Sayın Yusuf Başer’e, il ve ilçe başkanlarımıza kıymetli partililerimize kısaca vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.”dedi.

Belediye hizmetlerinin aksamaması 25 yıldır canla başla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sungur, “Belediye demek hizmet demektir. Bu hizmetlerin gerçekleşmesi için gece gündüz mesaimizi beldemizin gelişmesi ve kalkınması için harcadık. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla beldemizde yaşayan bütün insanlarımıza ayırt etmeden ötekileştirmeden yardımcı olmaya çalıştık. Bizi bu göreve layık gören vatandaşlarımızı bu zamana kadar Allah’a şükürler olsun hayal kırıklığına uğramdık, bundan sonra da uğratmayacağız. En son seçimde halkımızın yüzde 75 oranında oy alarak seçildim.

Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun onlara ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Belediye Başkanlığımda 5 dönem oldu. Ne yaptıysa vatandaşlarımızla birlikte yaptık. Demokrasilerde bu böyledir. Halkımız bizi istedi ve bizde yolumuza devam ettik. Belediye hizmetlerinin hepsini yaptık. Bir şeyi yapamadık oda benim elimde olan bir şey değil Doğankent ilçe olması gereken bir belde ilçe görünümlü her şeyi tamamlanmış ve ilçe olmayla birlikte çok büyüyecek bir yer. Aklımda olup ta gerçekleştiremediğim tek konu varsa oda Doğankent’in ilçe olamaması. İnşallah bundan sonraki süreçte 31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın desteği ve teveccühü ile yeniden başkan seçildiğimiz takdirde bu amacımızı, bu hayalimizi de gerçekleştiririz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.