""

Yozgatlılar Yaşar Doğan’ın Mevlit yemeğinde bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 01:02

Yozgatlılar Yaşar Doğan’ın Mevlit yemeğinde bir araya geldi

Yozgat Musabeyli ve Çevre Köyleri Sulama Birliği Başkanı Yaşar Doğan, merhum babası Bekir Doğan için verdiği mevlit yemeğinde Yozgatlılar bir araya geldi.

Yozgatlılar Yaşar Doğan’ın  Mevlit yemeğinde bir araya geldi
Son Güncelleme :

29 Nisan 2017 - 7:00

Topaç Köyü Camisinde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu, namaz sonrası ise vatandaşlara mevlit yemeği ikram edildi. Köy camisi avlusunda düzenlenen yemeğe, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, Beyder Dernek Başkanı Aydoğan Bilir, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Örnek, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Yozgatlı işadamları, Topaç Köyü ve çevre köy sakinleri katıldı.
Cami Bahçesinde kurulan masalarda vatandaşlara çoban kavurma, pilav, sulu köfte, tatlı ve ayran ikram edildi. Birlik Başkanı Yaşar Doğan, yemeğe katılan misafirlerle yakından ilgilenerek teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.