""

Yozgatspor kupa maçına hazır « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 04:02

Yozgatspor kupa maçına hazır

Ziraat Türkiye Kupası’nda eleme turunda MKE Kırıkkalespor’u yenerek 2’inci tura yükselen Yozgatspor, bugün kendi sahasında zorlu bir maça çıkacak. Üçüncü Lig ekibi Çorum Belediyespor ile karşı karşıya geleceği maçta turu geçerek tarihinde ikinci kez büyük bir başarıya imza atmak isteyen ekibimiz eğer bunu başarırsa, taraftarının lig öncesinde umutlarını da arttırmış olacak.

Yozgatspor kupa maçına hazır
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2017 - 7:00

Hedefini bu sezon bir üst lige yükselmek olarak belirleyen Yozgatspor, kupada önemli bir sınav verecek.
Lige şampiyonluk hedefi ile hazırlanan, kupanın ilk turunda MKE Kırıkkalespor karşısında fazla zorlanmayan ve sahadan 3-0 galip ayrılan Yozgatspor, bugün çok daha güçlü bir rakiple kozlarını paylaşacak. Yozgatspor’un gücünü ortaya koyması bakımından önem taşıyan maçta Üçüncü Lig ekiplerinden Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek ekibimiz eğer turu atlarsa büyük bir başarı elde etmiş olacak. Hazırlık döneminde eksikliklerini tam anlamıyla ortadan kaldıramayan Yozgatspor, Çorum ekibi karşısında bir anlamda ligin ilk haftasında oynanacak maçın da provasını yapacak. Son yıllarda bir türlü istenilen hedeflere ulaşılamaması nedeniyle takımına olan ilgisi azalan taraftarın vereceği destekle turu atlamak isteyen ekibimiz bunu başarırsa bayram sevincini de ikiye katlayacak.
Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün, zorlu kupa maçı öncesinde takıma olan inancını dile getirdi. Rakibin gücünü bildiklerini belirten Akgün, “Biz de kendi ligimizin iddialı takımlarından biriyiz. Maç sahada oynanıyor ve mücadele etmeden kazanılmıyor. İnşallah bu turu da geçerek lig öncesinde önemli bir moral bulmak istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.