""

Aşk Sensin..! « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:41

Aşk Sensin..!

Aşk Sensin..!
Son Güncelleme :

21 Nisan 2017 - 9:12

Yeniden kalbimin ritimleri başkalaşıyor, karnımda uçuşan kelebekler savruluyor sağa sola. Sanki daha anlamlı bakıyor gözlerim yarınlara hiç sorgulamadan endişelenmeden. Aşk yeniden ansızın pat diye çarptı yüreğime. Liseli çocuklar gibi yalansız, çocuk gibi yalın şimdi içimdeki duygular.

Dengesizleşen hayatımın habercisi aşk. Alt üst olan gecem gündüzümün sahibi. Hayalin bile titretirken içimi, yanı başındayken ne yangınlarla boğuştuğumu bilme. Bilme seni senelerdir aradığımı, taa oralardan taa o zamandan sevdiğimi bilme. Şimdi nereye baksam hayalin, nereye baksam gözlerin.

Ve aşk yeniden güzel. Aşk yeniden ritimsiz, yeniden darmadağın.

Seni düşündükçe aptal bir gülümseme yerleşiyor suratıma. Dünyaya bir beden dar gelmişim sanırım. Yanı başındayken huzurmuş adı hissettiklerimin.

İçimi ısıtıyor baktıkça gözlerin. Hayatıma hoş geldin. Adı her neyse yaşadıklarımızın sonsuz ve ölümsüz olsun. Herkes duymalı şurama konan, çırpınan delice duygularımın kanatlarını.

İyi ki çarptın yüreğime. Suya atılan taşın oluşturduğu halkalar gibi büyüsün istiyorum gözlerin gözlerimde. Seni seviyorum. Aşk sensin..!

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.