""

Boğazlıyan Gönüllüsü Olmak İster misiniz ? « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:36

Boğazlıyan Gönüllüsü Olmak İster misiniz ?

Boğazlıyan Gönüllüsü Olmak İster misiniz ?
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2018 - 7:00

Geçtiğimiz haftalarda facebook üzerinde gördüğüm “ Boğazlıyan Gönüllüsü Olmak İster Misiniz” paylaşımı dikkatimi çekti ve hemen tıklayarak okumak istedim. Boğazlıyan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bir proje. “Bir gönüllü olarak fakir çocukların derslerine yardımcı olabilir, ihtiyaç sahiplerine ulaşabilir, dezavantajlı kesimlerin hayatını kolaylaştırabilir, kamu kurumu veya fakir insanların evlerinde bakım onarımlar yapabilir, sokakları temiz tutabilir, hastaları ve yaşlıları ziyaret edebilir, engellilerin önündeki engelleri kaldırabilir ve bunun gibi yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabilirsiniz” yazılıydı. Nasıl hoşuma gitti anlatamam.

Yozgat’ta çok şeyler yapılıyor da, sesimizi mi duyuramıyoruz anlamıyorum. Boğazlıyan Kaymakamlığı, bu projeyle büyük bir alkışı hak ediyor. Umarım yaptıkları etkinliklerle bizleri de bilgilendirirler ve bizim içimizdeki devi uyandırma yolunda ışık olurlar. Kaymakamlığın bu projeyi başlatmış olması, takip konusunda daha da hassas bir çalışma olacağının kanıtı. Dalga dalga büyüyen ve tüm ilimizde uygulanmasını istediğimiz projelerden. Yakın takipte olacağım.

Ben sanırım milletvekili olsam tüm dernek ve kurumların etkinliklerini takip ederim. Açmak kolay da, ayakta tutmayı başarabilmek mesele. Ve güzel şehrime bir tuğla koyan kim varsa gelir elinden öperdim. Yapılan her emeğin farkında olduğumuzu göstermemiz lazım. Çalışan kim varsa küstürülmemeli. Çalışan, emek veren insan takdirden çok bir teşekkürü bekliyor aslında. Sessizce bir mesaj verdim, umarım kulağınızda çığlık olur.

İnsanın ilk kendi etrafından yardıma başlaması gerekir ya, biz hiç başlamıyoruz. Madem Boğazlıyan ilçemiz elini kolunu sıvamış, bize de Boğazlıyan Gönüllüsü olmak düşer. En kısa zamanda Yozgat’ta da görmek istediğim proje havada asıllı kalanlardan olmaz. Saygılar.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.