""

Bozok Üniversitesinden Huzurevi sakinlerine iftar « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:15

Bozok Üniversitesinden Huzurevi sakinlerine iftar

Yozgat Bozok Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (KASAUM) tarafından Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi.

Bozok Üniversitesinden Huzurevi sakinlerine iftar
Son Güncelleme :

16 Haziran 2017 - 7:00

İftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, eşi Beyza Karacabey, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Üniversite Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır ve huzurevi sakinleri katıldı.
İftar sonrası bir açıklama Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, yaşlılarına saygı duymayan itibar etmeyen toplumun geleceği olmadığını belirtti. Karacabey, “ Bizim kültürümüzde yaşlılarımıza yakın olmak ve yakın davranmak var. Bizde Ramazan ayında belli bir sürede olsa yaşlılarımızı bulundukları ortamı biraz değiştirerek birlikte olmayı arzu ettik. Üniversitemizin Kadın Sorunlarını Uygulama ve Araştırma Merkezinin öncülüğünde huzurevindeki yaşlılarımız farklı bir ortamda iftarda beraber olduk. Yaşlılarımızın toplumdan tecrit olmadıklarını kendilerine yakın hürmet eden kişiler bulunduğunu, toplumun kendilerini benimsediğini ve kendileri ile beraber olduğunu hissetmeleri açısından böyle bir günün önemli olduğu düşüncesi ile bu organizasyon yapıldı. Bugünü organize eden Üniversitemiz Kadın Sorunlarını Araştırıma Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.