""

Daştan: Akdağmadeni doğalgaza kavuşacak « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:25

Daştan: Akdağmadeni doğalgaza kavuşacak

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçelerine doğalgaz getirilmesine yönelik BOTAŞ tarafından çalışmalara başlanıldığını belirterek, 2017-2018 yılları arasında ilçelerinin doğalgaza kavuşmuş olacağını söyledi.

Daştan: Akdağmadeni  doğalgaza kavuşacak
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 13:10

Sürmeli Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Belediye Başkanı Suphi Daştan’ı ziyaret ederek ilçeye getirilmesi planlanan doğalgaz çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Suphi Daştan, yaptığı açıklamada doğalgazın biran önce ilçelerine getirilmesi konusunda çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Daştan, “Doğalgazın ülke genelinde yaygınlaşması hedefi doğrultusunda Akdağmadeni İlçemizde doğalgaz abone bedelleri yatırılarak doğalgazın İlçemize getirilmesi için gerekli çalışmaları BOTAŞ başlatmış bulunmaktadır. 2017-2018 yılları içerisinde isale hattı inşaatı tamamlanarak doğalgaz İlçemize getirilmiş olacaktır.
Bu vesile ile Sürmeli Gaz Genel Müdürü Sayın Kasım Kahraman, ilçemizi ziyaret ederek yapılacak doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.