""

Hastane’de anma programı « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 00:20

Hastane’de anma programı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ölümünün 85’inci yılında Türkiye’nin ilk Şehir Hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi’nde anma programı düzenlendi.

Hastane’de anma programı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2023 - 16:24

10 Kasım 1938 yılında ebediyete intikal eden Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde Yozgat Şehir Hastanesinde anma programı gerçekleştirildi. Saat: 09.05’te başlayan anma programına Yozgat Şehir Hastanesi personeli ve hastalar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğu törenden sonra konuşan Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ‘’Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikrimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” Hatırlatarak “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşları ve vatanımız için toprağa düşün kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla yad ediyoruz.” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.