""

Hizmete bende talip oldum « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 16:16

Hizmete bende talip oldum

Hizmete bende talip oldum
Son Güncelleme :

11 Aralık 2023 - 18:32

Yozgat’ta basın yayın sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir çalışıyorum. Şimdi ise yeni bir adım atarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bilal Şahin Mahallesi’ne muhtarlık için adaylığımı açıkladım. Bu kararımda en büyük etken, ailemin, çevremdeki dostların ve meslektaşlarımın teşvikleri oldu.

Klasik sözlerle sizleri sıkmak istemem ama 30 yıllık meslek hayatımda hiçbir zaman yanlışın yanında, savunanı ve tarafı olmadım. Bunca yıl mesleğimde tarafsızlığımı ve doğruluğumu korumaya özen gösterdim. Yozgat’ta, şehrimizin menfaatine olan projeleri ve çalışmaları kamuoyuyla paylaşarak toplumsal sorumluluğumu yerine getirmeye çalıştım. Şimdi, mahallemiz için yapılması gerekenlerin farkındayım ve bu doğrultuda hizmetlerde bulunmak adına muhtar olmak için mahalle sakinlerimizin oylarına talip oldum.

Bilal Şahin Mahallesi için öncelikli olarak büyük ölçüde eksikliği hissedilen bir sağlık ocağı açılması için girişimlerde bulunacağım. Bunun yanı sıra, mahalle sakinlerimizin katılımı ve istişaresiyle belirleyeceğimiz diğer konularda da önceliklerimizi bir bir gerçekleştirmek için yoğun çalışma içerisinde olacağız.  Gelecekte, mahallemizin gelişimi ve refahı için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

Elbette, her işte olduğu gibi muhtarlıkta da ekibin deneyimli ve tecrübeli olmasının önemi büyüktür. İster kamu, ister özel sektörde olsun, yöneticilikte istenilen başarı ekip çalışması ile elde edilebilir. Böyle bir yönetimle mahallenin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, çözümler üretmek Bilal Şahin Mahallemize  büyük kazanımlar sağlayacaktır.  Tüm bu sebeplerle, muhtarlık gibi yerel yönetim pozisyonlarında aday olanlar için ekip seçimi ve ekibin deneyimli olması, hizmet kalitesini artırmak adına büyük bir önem taşır. Ben değil biz olarak ekimizle mahallemize yeni hizmetler buluşturma adına bir yola çıktık. Tabi ki her şey nasip kısmet, Rabbimizin takdiri ve mahalle sakinlerimizin desteği ile muhtar seçildiğimiz takdirde mesaimizi mahallemizi her bakımdan daha güzel ve daha yaşanılır bir örnek mahalle ye dönüştürmek için çalışacağız. Kalın sağlıcakla.!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Kamil 13 Aralık 2023 / 07:25 Cevapla

dahi anlamındaki \”de\” ayrı yazılır!