""

İçme suları ve depoları denetlendi « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 04:28

İçme suları ve depoları denetlendi

Kadışehri ilçesine bağlı köylerde Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yapılan içme suyu şebeke hatları ile içme suyu depoları, İl Genel Meclisi Jeotermal ve Su Kaynakları Komisyonu tarafından denetlendi.

İçme suları ve depoları denetlendi
Son Güncelleme :

03 Ekim 2023 - 17:29

Jeotermal ve Su Kaynakları Komisyonu Başkanı Abdulbaki Karataş, Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyüne 2023 yılı yatırım bütçesinden ayrılan ödenekle 50 metreküplük 1 adet 390 bin lira bedelle içme suyu deposu yapımının devam ettiği ve yakın zamanda bitirileceğini söyledi. Yine Kabalı köyünde 112 bin lira bedelle içme suyu sondaj çalışması yapıldığını vurgulayan Karataş, ‘’Pompasının da alınarak işlerin tamamlandığı belirtilmiştir. Yelten köyünde 250 metre ilave içme suyu hattı açılarak, borusu alınmış ve borunun döşenmesi yapılarak iş tamamlanmıştır. 50 bin lira bedelle ilçeye bağlı muhtelif köylere içme suyu çeşmesi, içme suyu borusu vesaire malzemelerin alındığı ve çeşmelerinin yapıldığı gerek yerinde yapılan incelemelerden ve gerekse ilgililerinden alınan bilgilerden anlaşılmıştır’’ dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.