""

İnfak Derneğinden 450 aileye soba ve battaniye yardımı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:24

İnfak Derneğinden 450 aileye soba ve battaniye yardımı

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren İnfak Derneği tarafından ilde ihtiyaç sahibi 450 aileye soba ve battaniye yardımında bulunuldu. İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur, yaptığı açıklamada kış mevsiminin kendini hissettirdiği bugünlerde ihtiyaç sahibi, dar gelirli ailelere yönelik 450 soba ve battaniye dağıtımı yaptıklarını söyledi.

İnfak Derneğinden 450 aileye soba ve battaniye yardımı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2017 - 7:00

Yapılan yardımların sadece bununla sınırlı olmadığını vurgulayan Yağmur, “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana sosyal anlamda faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda gerek eğitim adına öğrencilerimize yönelik etkinlikler, gerekse ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaten derneklerin kuruluş amaçlarından bir tanesi de toplum yararına faaliyetlerde bulunmaktır. Bu anlamda Yozgat İnfak Derneği yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Bu vesile ile bizlere destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.