""

KodluYOZ projesi destek almaya hak kazandı « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 14:39

KodluYOZ projesi destek almaya hak kazandı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ORAN Kalkınma Ajansının 2017 yılı Teknik Destek Programı 5. dönem başvuruları kapsamında, hazırlanan; Eğitimcilerin Kodlama ve Robotik Yazılım Becerilerinin Geliştirilmesi başvuruları başarılı bulunarak destek almaya hak kazandığı belirtildi.

KodluYOZ projesi destek almaya hak kazandı
Son Güncelleme :

30 Ocak 2018 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı açıklamada, ORAN Kalkınma Ajansı’na ve emek veren herkese teşekkür etti.
Yazıcı, “ORAN Kalkınma Ajansının 2017 yılı Teknik Destek Programı “Kasım, Aralık ayları 5. dönem başvuruları kapsamında yaptığımız Eğitimcilerin Kodlama Ve Robotik Yazılım Becerilerinin Geliştirilmesi başvurumuz başarılı bulunarak destek almaya hak kazanmıştır.KodluYOZ Projesi Ekibi için yapılan başvuru sonucunda eğitici eğitimi alacak olan öğretmenlerimiz 5 gün 30 saat üzerinden profesyonel Kodlama ve Robotik Yazılım Becerileri ile ilgili eğitimlerini alacak ve daha sonra bu öğretmenlerimiz ilimizde bulunan bu alanda istekli tüm öğretmenlerimize eğitim verecektir.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.