""

ORAN Toplantısı Kayseri’de yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:58

ORAN Toplantısı Kayseri’de yapıldı

Yozgat, Sivas ve Kayseri illeri tarafından oluşturulan Orta Anadolu Kalkınma toplantısı Kayseri’de yapıldı.

ORAN Toplantısı Kayseri’de yapıldı
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2017 - 7:19

22Yozgat, Sivas ve Kayseri illeri tarafından oluşturulan Orta Anadolu Kalkınma toplantısı Kayseri’de yapıldı.
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Valisi Davut Gül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vali Kemal Yurtnaç ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı katıldı.
Sivas Valisi Davut Gül, toplantı öncesi yaptığı açıklamada 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında ikinci dönem başvurularının Haziran ayı sonunda tamamlandığını ve ajansa 20 başvuru yapıldığını belirtti.
Önümüzdeki günlerde destek almaya hak kazanan başvuruların açıklanacağını kaydeden Sivas Valisi Davut Gül, ikişer aylık dönemler halinde yapılan başvuruların yılsonuna kadar alınmaya devam edeceğini ifade etti.
KAYSERİ’DE ÖZEL TASARIM MERKEZİ KURULACAK
Ayrıca, ‘Türkiye’de firmaların ar-ge altyapılarının güçlendirilmesi ve desteklenmesi’ hedefi kapsamında, TR-72 bölgesindeki ar-ge merkezi sayısının artırılması amacıyla yapılan çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Sivas Valisi Davut Gül, Kayseri ‘deki ar-ge merkezi sayısının 6’ya ulaştığını ve kentte özel bir tasarım merkezi kurulması için Ajans olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.
ORAN YÖNETİM
KURULU
BAŞKANLIĞINA
YOZGAT VALİSİ YURTNAÇ DEVAM EDECEK
Sivas Valisi Davut Gül, son olarak, 25 Temmuz itibariyle Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Vali Kemal Yurtnaç’ın, Başkan Vekilliği görevine ise Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’nın devam edeceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.