""

Rektör Karadağ’dan 19 Mayıs Mesajı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:58

Rektör Karadağ’dan 19 Mayıs Mesajı

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Karadağ’dan 19 Mayıs Mesajı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 17:47

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Karadağ yayınladığı mesajında, Azim, inanç ve kararlıkla bu milletin yakın tarihinde iz bırakan önemli vasıflarındadır. Bu vasıflar sebebiyledir ki milletimiz, en çetin badilerden zaferle çıkmıştır. Tarihimizin en önemli dönem noktalarından 19 Mayıs 1919’da Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkmış ve bu tarihte itilaf Devletlerinin işgaline karşı kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Milletin iman, azim ve kararlılığı, askerimizin sarsılmaz mücadelesin sayesinde düşmanın işgaline ve bu toprakları kirletmesine müsaade edilmemiştir.

Tarihimizin dönüm noktalarından birisi olan bugünü Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her zaman ümitvar oyduğu ve yarınlarımızın sahipleri olan gençlerimize armağan etmiştir.

19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve Spor bayramı vesilesi ile bu toprakları bizlere vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anarken, bu ülkenin her zaman önü açık, aydınlık yarınları olan gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.