""

TDV Yozgat Şubesinden deprem bölgesine destek « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 17:08

TDV Yozgat Şubesinden deprem bölgesine destek

Tokat’ta meydana gelen depremin ardından Yozgat İl Müftülüğü koordinesinde, ilçe müftülükleri ile birlikte, TDV aracılığıyla deprem bölgesine gıda ve yardım malzemeleri gönderildi.

TDV Yozgat Şubesinden  deprem bölgesine destek
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:12

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen ve Kadışehri ilçesinde de hasara yol açan 5.6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden İlçe Müftüleri ile iletişime geçerek müftülüklere bağlı birimlerde oluşan olumsuzluklar hakkında bilgi aldı. Ayrıca İl Müftülüğü ve Vakıf Şubesi tarafından depremin en çok hissedildiği Tokat Sulusaray ve Yozgat Kadışehri ilçelerine yardım gönderildi.
İl Müftüsü Ali Gülden, yaşanan deprem nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Meydana gelen depremlerde Kadışehri ilçe merkezi ve birkaç köy cami ile lojmanlarda orta ve hafif düzeyde hasar meydana gelmiştir. Diğer ilçelerimizde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmamıştır. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Merkezimizden gece yarısı ilimize gelen 2 adet ikram aracına, Vakıf Şubemizce lojistik destek sağlanarak araçlarımızı depremden en çok etkilenen Tokat Sulusaray ve Yozgat Kadışehri ilçelerimize uğurladık. Geçmiş olsun, Allah’u Teâlâ hertürlü musibetten esirgesin.” İfadelerini kullandı./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.