""

100 yaşında ameliyat sonrası yürüyerek taburcu oldu « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 22:08

100 yaşında ameliyat sonrası yürüyerek taburcu oldu

Yozgat Şehir Hastanesi’nde geçirdiği başarılı bir ameliyatın ardından, 100 yaşındaki Ayşe Taflı, ertesi gün yürüyerek taburcu oldu.

100 yaşında ameliyat sonrası yürüyerek taburcu oldu
Son Güncelleme :

21 Aralık 2023 - 19:11

Evde yaşadığı kaza sonucu kalçasını kıran Ayşe Nine’ye, Ortopedi ve Travmatoloji Hekimi Op. Dr. Mehmet Aydemir tarafından gerçekleştirilen operasyon, yaşına rağmen hızlı bir iyileşme sürecine girdi.
Ayşe Taflı’nın düşmesi sonrasında yaşadığı kalça ağrısıyla hastaneye başvurduğunu belirten Op. Dr. Mehmet Aydemir, yapılan tetkiklerin ardından hemen ameliyat kararı aldıklarını ifade etti. İleri yaşta meydana gelen kalça kırıklarında hızlı müdahalenin önemine vurgu yapan Aydemir, hastanın bir an önce ayağa kaldırılması gerektiğini söyledi.
Op. Dr. Aydemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hasta ameliyat edilmediği zaman yatağa bağlı kalabilir, yatak yaraları açılabilir ve daha da önemlisi akciğere ve beyne pıhtı atıp hayati risklerle karşılaşabilir. Bu nedenle, hastamızın ameliyatını ivedilikle gerçekleştirdik ve ertesi günü hastamız yürüyerek taburcu oldu. Ameliyatımız başarılı geçti ve hastamızın sağlığına kavuşması bizi mutlu etti” dedi.
Ayşe Nine’nin torunu Ayfer Gökbulut ise duygularını paylaşarak, “Çok endişeliydik, ama Mehmet Aydemir Hocamızın başarılı ameliyatı sayesinde anneannem şu anda çok iyi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ve hastane yönetimi, Ayşe Nine’yi ameliyat sonrası ziyaret ederek sağlık durumunu kontrol etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.