""

Açıkel: Şehrimizi yeni hizmetlerle buluşturacağız « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 10:43

Açıkel: Şehrimizi yeni hizmetlerle buluşturacağız

MHP Yozgat Belediye Başkanı Avukat Ömer Açıkel, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilmesi halinde Yozgat’ı yeni hizmet ve projelere kavuşturacaklarını söyledi.

Açıkel: Şehrimizi yeni hizmetlerle buluşturacağız
Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 16:30

MHP Yozgat Belediye Başkan adayı Avukat Ömer Açıkel, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilmesi halinde Yozgat’ı yeni hizmet ve projelere kavuşturacaklarını söyledi.

Seçimler yaklaşırken MHP Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel’de saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

MHP Milletvekili İ Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, İl Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı  Celal Yalçın’ın ve tüm teşkilat üyelerinin de destek verdiği Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel, gündüzleri saha çalışmaları yaparken akşamları da mahalle toplantıları ile seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

SEÇİMLERİ AFİŞ VE SLOGANLAR DEĞİL GÖNÜLLERE DOKUNAN KAZANACAK

31 Mart seçimlerini afiş ve sloganların değil gönüllere dokunanın kazanacağını vurgulayan Ömer Açıkel, vatandaşlardan gördüğü samimiyet ve içtenliğin önemli olduğunu ifade etti.

Yozgat’a dair önemli ve farklı projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Açıkel, “Allah nasip eder vatandaşlarımızın desteği ile belediye başkanı seçildiğimiz günden itibaren çalışmalara başlayacağız. Hiçbir vatandaşımızı diğer bir vatandaşımızdan ayrı tutmayacağız. Hak adalet içerisinde tüm Yozgatlı hemşerilerimize eşit şekilde yaklaşım sergileyeceğiz. Ayrımcılık, ötekileştirme gibi bir durum asla söz konusu olmayacak. Tek gayemiz halka hizmet hakka hizmet düsturu ile en güzel hizmeti vatandaşlarımıza sunmak olacak.”dedi.

MHP Yozgat Belediye Başkanı adayı Avukat Ömer Açıkel, seçilmesi durumunda Yozgat’a önemli bir katkı sağlayacak bir projeyi daha hayata geçireceklerini açıkladı. Açıkel, Yozgat Belediyesi Eğitim Vakfı’nın kurulacağını ve bu vakıf aracılığıyla Yozgatlı öğrencilere düzenli bir şekilde burs sağlanacağını belirtti.

Eğitimin Yozgat için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Açıkel, “Eğitim’e Değer, Yozgat’a Değer” sloganıyla yola çıktıklarını ifade etti. Üniversitede okuyan tüm Yozgatlı öğrencilere destek olmayı hedeflediklerini dile getiren Açıkel, Yozgat Belediyesi Eğitim Vakfı’nın bu amaca hizmet edeceğini vurguladı. Haber: Ferhat ÖZER

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.