""

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Meclis’e çıkarma « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 22:12

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Meclis’e çıkarma

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Meclis’e çıkarma yaptı.

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Meclis’e çıkarma
Son Güncelleme :

12 Ocak 2024 - 17:21

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Meclis’e çıkarma yaptı.

İl Başkanı Altuntaş ve beraberindeki heyet mecliste Ak Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

AK Parti Yozgat temsilcileri,  milletvekilleriyle bir araya gelerek, kentteki güncel konular ve projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında yapılan sohbet, partinin birlik ve beraberlik içindeki kararlılığını vurgularken, Yozgat’ın sorunlarına yönelik çözüm odaklı çalışmaların da altı çizildi. Meclis ziyaretinin, yerel yönetim ile merkezi hükümet arasındaki işbirliğini güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu belirten Altuntaş, “Partimizin temsilcileri olarak Meclis’te bulunan milletvekillerimizle bir araya gelmek, kentimizin sorunlarına çözüm bulma adına önemli bir fırsattı. Birlikte hareket ederek Yozgat’ın kalkınmasına katkı sağlamak en büyük hedefimizdir” dedi.

Ziyaretin sonunda milletvekilleri Akgül ve Şahan, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, kentleri için gerçekleştirilecek projelerde işbirliği ve koordinasyonun önemini vurguladı. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.