""

ASKON Yönetimi Vali ve Eminiyet Müdürünü Ziyaret Etti « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 10:14

ASKON Yönetimi Vali ve Eminiyet Müdürünü Ziyaret Etti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

ASKON Yönetimi Vali ve Eminiyet Müdürünü Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

19 Eylül 2023 - 16:59

Yozgat’ta geçtiğimiz ay içinde Tunceli Valiliğinden Yozgat Valiliğine atanan Vali Mehmet Ali Özkan’ı aynı gün İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’i makamında ziyaret eden Yozgat ASKON İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve Yönetim Kurulu üyeleri İş Adamları Cenker Doğan, Oğuzhan Aslan, Emre Traşoğlu, Yeminli Mali Müşavir Alirıza Şehitoğlu ve Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak bir süre sohbet ettiler.
Vali Özkan, Yozgat’ı hep birlikte yöneteceklerini belirterek, sosyal ve iktisadi alanlarda gelişmeleri ve kalkınmayı birlikte sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.
İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’de Yozgat’ta bulunmaktan ve burada görev yapmaktan mutlu olduğunu, Yozgat’ı il ve ilçeleri ile birlikte asayiş ve güvenlik yönünden çalışmalar yaparak, halkın huzur ve güvenliğini birlikte tesis etmeyi aruladıklarını söyledi.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Vali Mehmet Ali Özkan ve İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.
Haber Merkezi

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN