""

Başkan Coşar: Söz verdik, bir bir yapıyoruz « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:06

Başkan Coşar: Söz verdik, bir bir yapıyoruz

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, belediye başkanlığı seçim dönemi çalışmalarında ilçe halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Coşar: Söz verdik, bir bir yapıyoruz
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 14:53

Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçede eksikliği hissedilen önemli bir hizmeti daha yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İlçeye yapılacak olan Atı Su Arıtma Tesisi proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Coşar, “Bugüne ve geleceğe daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için hayata geçireceğimiz Atık Su Arıtma Tesisi projemizin yapımı için yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. İlçemizi geleceğe taşıyacak vizyon projelerimizin arasında yer alan, sözleşme bedeli 14 Milyon 632 bin TL olan “Atık Su Arıtma Tesisi” şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Boğazlıyan’ın en önemli yatırımları arasında yer alan atık su arıtma tesisi için yer teslimini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Erdal, “Yüklenici firma çalışmalarına en kısa zamanda start verecek. Bu projemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasından önemli destekler aldık. Atık su arıtma tesisimiz tamamlandığında doğaya, yeşile, çevresine duyarlı bir ilçe olmanın sevincini hep beraber yaşayacağız.”diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.