""

Başkan Uçar’dan TBMM ziyaretleri « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 12:12

Başkan Uçar’dan TBMM ziyaretleri

Demokratik Sol Parti (DSP) Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Uçar, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’ü TBMM’de ziyaret etti. İl Başkanı Uçar’a, AK Parti Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Oğuzhan’da eşlik etti.

Başkan Uçar’dan TBMM ziyaretleri
Son Güncelleme :

05 Aralık 2023 - 16:28

DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, ilk olarak Genel Başkan Önder Aksakal’ı ziyaret etti. Ziyarette, seçimler öncesi Yozgat’ta genel siyasi durum ve il başkanlığı çalışmalarından söz edildi. Yaklaşan yerel seçimler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
DSP İl Başkanı Nevzat Uçar, TBMM’de ikinci ziyaretini Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’e gerçekleştirdi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Uçar, Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Yozgat Milletvekili Akgül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Başkanı Uçar ve AK Parti Yozgat İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Oğuzhan’a teşekkür etti. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.