""

Dr. Arslan projelerini açıklamaya devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 14:52

Dr. Arslan projelerini açıklamaya devam ediyor

Yozgat Belediye Başkan aday adayı Dr. Kazım Arslan sosyal medya hesaplarından 6. Projesi içerisinde yer alan sokak hayvanlarına yönelik çalışmasını paylaştı.

Dr. Arslan projelerini açıklamaya devam ediyor
Son Güncelleme :

04 Aralık 2023 - 18:44

Kazım Arslan Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Evcil sokak hayvanları için doğal ortamda yaşama, hayatlarını devam ettirebilme imkanı sağlanacak.
Cenab-ı Hakk’ın diğer tüm canlılar gibi bunları da bizim merhametimize emanet ettiği, bakmamız ve ihtiyaçlarını gidermemiz gereken canlılar olarak görüyoruz. Sağlıksız barınaklar yerine daha doğal ve sağlıklı bir ortam hazırlanacak ve bu ortamda yaşamaları için gayret edilecek Veteriner kliniği kurulacak, tıbbi ve acil müdahale imkanı oluşturulacak. Geniş bir alanda her türlü barınma ve beslenme imkanları sağlanacak. Sağlıklı mama üretimi yapilacak. Toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi için gerekli çalışmalar yapılacak ve toplumsal duyarlılık artırılacak.” / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.